De-marca.ro

Recrutare

Structura procesului de

Identificarea nevoilor angajatorului

identificarea nevoilor

Pentru inceput vom avea o discutie preliminara pentru a stabili cu exactitate caracteristicile profesionale si de personalitate ale candidatului dorit, așteptările și responsabilitățile ambelor părți. Definim specificațiile fișei postului împreună cu cerințele specifice și stabilim oferta salarială, programul de lucru și beneficiile. Apoi vom forma o echipa care se va ocupa de proiect si vom stabilim o persoana de contact din compania dvs.

Selectarea și testarea candidaților

Selectarea și testarea candidaților

Selectăm personalul cel mai potrivit în funcție de nevoile angajatorului. Folosim diverse canale de , de la cele inovatoare: headhunting, networking, recomandari, marketing direct, instrumentele de PR, căutări directe până la cel tradiționale: a online, presă și evenimente.

Vom stabli interviuri telefonice care sa valideze interesul pentru pozitie, motivația și competențele cheie. Vom testa competentele de limbi straine necesare precum si abilitatile tehnice. Trimitem catre angajator un raport de evaluare pentru fiecare candidat selectat pentru urmatoarele faze ale interviului. În urmă interviurilor angajatorul ia decizia de angajare.

Angajarea personalului 

Angajare

Întocmim dosarul pentru obținerea avizului de muncă, organizăm formalitățile de transport și obținem permisul de ședere. Ulterior vom realiza interviuri telefonice pentru a afla satisfacția candidaților plasați, iar la final, împreună cu angajatorul vom face un sumar al concluziilor trase în urma colaborării și agrearea unui plan de acțiune pentru procesele de viitoare.