De-marca.ro

Cele mai bune lumini solare din 2022

Cele mai bune lumini solare îți vor transforma curtea casei odată ce soarele apune. Nu numai că cele mai bune lumini solare vor oferi o iluminare adecvată, dar pot fi folosite pentru a vă amenaja curtea. în plus, ele pot adăuga atmosferă oriunde sunt plasate și, de asemenea, pot descuraja intrușii.

Dar, cu atât de multe lumini solare pe piață, poate fi adesea dificil să știi care dintre ele este potrivită pentru casa ta. Mai întâi trebuie să vă gândiți care va fi scopul principal.
Este pentru un spațiu mare, exterior, balcon sau verandă? De la lumini rezistente la sol și lumini de alei până la lumini decorative, există un design pentru fiecare curte si casa. în plus, cât de ușor este de instalat și utilizat? Și care este bugetul disponibil?

Am selectat cele mai bune lumini solare pentru a se putea potrivi fiecărei curti, stil de viață și buget.

Care sunt cele mai bune lumini solare?

După ce am testat nenumarate modele, am găsit că cele mai bune lumini solare sunt becurile LED solare de exterior pentru gradina Star-Light. Acestea emană o strălucire superbă, caldă, vintage și pe cât sunt de plăcute din punct de vedere estetic, pe atât sunt de durabile. Le puteți înfășura cu ușurință pe plantele dvs. sau pe gard și cu siguranță vor impresiona oaspeții.
Dacă va uitați după lumini pentru alei, atunci lampi solare tip spot de la KATHODE sunt cele pe care trebuie să le cmpărați. Ușurința de utilizare îsi spune cuvantul.

Dacă aveți nevoie de lumini submersibile, atunci ar trebui să investiți în luminile solare de exterior AIX,. Aceste lumini solare sunt super luminoase, rezistă bine la elemente și dispun și de un senzor de mișcare fiabil. în orice caz, sunt puțin prea sensibili la mișcare.

Instalatie Star-Light cu becuri LED solare pentru gradina

Aceasta instalatie luminoasa solara iti va fermeca atmosfera din curte. Dispune de 10 globuri cu diametrul de 60 mm si buton ON/OFF. Fiecare glob are 5 led-uri incorporate, ceea ce inseamna ca vor consuma putina energie si vor lumina eficient.
Se montează prin agățare având un cablu de lungime 5,7m iar becurile sunt amplasate pe o lungime de 280cm;

Acumulator reincarcabil 1 x AA - 800mAh;

Tip fotocelula: 2V, 100mA panou cristalin;

Dimensiuni fotocelula: 55x55mm;

Timpul de iluminare cu bateria incarcata total este de peste 8h;

Pentru buna functionare a produsului recomandam ca panoul solar sa fie plasat intr-un loc unde va fi expus in mod direct razelor soarelui.

Lampi solare tip spot pentru gradina de la KATHODE

Lampa solara cu iluminare puternica cu LED este un decor practic pentru gradina dumneavoastra.Potrivite pentru scari exterioare, poteci, gradina sau gazon, acestea se aprind automat noaptea si in intuneric facand gradina mai frumoasa.
Se opresc automat la rasaritul soarelui. Senzorul de lumina incorporat poate detecta corect lumina iar lampa solara LED se va stinge automat in timpul zilei si se va aprinde imediat dupa intuneric.

Timp lung de functionare

Fiecare lampa solara este echipata cu o baterie de 800 mAh, care se incarca cu energie solara in timpul zilei si ofera energie pentru cele 20 de lumini LED incorporate care lumineaza noaptea. Dureaza doar 6-8 ore pentru a fi incarcat complet si poate functiona timp de 8 ore.

Impermeabil IP65

Nu trebuie sa va faceti griji ca luminile solare exterioare sunt expuse la ploaie si zapada. Cu designul impermeabil IP65, luminile solare exterioare de gradina vor functiona indiferent de vreme, ploaie sau zapada. Aceste lampi solare de gradina sunt perfecte pentru utilizare in aer liber, cum ar fi gradini, curti, peluze, pasarele, poteci etc.

Instalare usoara

Lampile nu necesita cabluri suplimentare, fiecare lampa vine cu 2 varfuri care pot fi introduse in pamant prin mize de plastic si plasata in lumina directa a soarelui pentru a se asigura ca absoarbe lumina solara. De asemenea, pot fi plasate pe o suprafata plana, fara a fi nevoie de picioruse.

Bine de știut

 • Încarcati complet lampile inainte de prima utilizare.
 • Daca nu este suficienta lumina solara in 3 luni, este posibil ca bateria sa fie descarcata. In acest caz, va rugam sa il incarcati complet inainte de utilizare.
 • Instalati lampa in locuri cu lumina de zi suficienta si asigurati-va ca acest produs este incarcat cu suficienta lumina solara timp de cel putin 3 ore.
 • Evitati blocarea panoului solar de copaci sau alte obstacole.
 • Curatati periodic panoul solar pentru a maximiza durata de viata si eficienta panoului solar.

Spoturi submersibile si de gradina AIX

Spotul U403-T poate fi utilizat atat la suprafata, in gradina, cat si sub apa. Durata de viata a spotului este indelungata in cazul utilizarii permanente sub apa.
Spotul este foarte economic datorita luminii LED, cu pana la 80% mai economic decat cele cu halogen. Pachetul contine 3 corpuri de iluminat cu 3 becuri LED.

Specificații tehnice:

 • Dimensiuni Lxlxh (cm) 7 x 11
 • Lungime cablu de alimentare 7 m
 • Consum energie electrica 9 W/h
 • Rezistenta la umezeala Da

Lmpi solare pentru gradina Garden of Eden 112443 Ciuperci mini LED

Setul de lumini solare cu LED Garden of Eden conține 12 buc. ciuperci luminate, care creeaza atmosfera feerica in orice gradina. Panoul solar dispune de 90 cm cablu, pentru o camuflare mai usoara. Lungimea cablului intre ciuperci este de 25 cm. Capul ciupercilor este din material siliconic si contin cate 1 bucata LED.
Infige in sol la inaltimea preferata unitatea centrala si cele 12 ciuperci. Luminile se aprind automat la lasarea crepusculului, si se sting automat dimineata.
Iluminarea dispune de 2 moduri de lucru: continuu si intermitent.

Caracteristici tehnice:

 • Sursa de lumina: LED
 • Nr. LED-uri: 12 buc.
 • Culoarea LED: Alb cald
 • Sursa de energie: Panou solar 80 x 50 mm 2V, 80 mA
 • Acumulator: AAA, 1,2V 400 mAh
 • Durata de functionare: 6-8 ore
 • Dimensiuni: 240 x Ø 38 mm
 • Lungime cablu: Unitatea solara 90 cm / Intre ciuperci 25 cm
 • Material: Metal
 • Culoare: Gri
 • Masa: ~ 270 g

Ultimele articole