De-marca.ro

Cele mai bune jocuri PS5 din 2022

Cele mai bune jocuri PS5 în prezent variază de la aventuri de familie cu personaje mascote distractive până la bătălii cu o grafică superbă.

Indiferent dacă doriți o prezentare incitantă a controlerului DualSense de la PS5 și a abilităților sale sau un nou shooter plin de acțiune, PS5 are ceva pentru voi.

Familia de sisteme PlayStation a avut întotdeauna o bibliotecă extinsă de jocuri, cu mii de opțiuni dintre care jucătorii pot alege. Sony a continuat să primească și titluri noi și exclusive în fold, așa că PS5 este singurul loc pentru a experimenta titluri precum Ratchet & Clank: Rift Apart, Demon's Souls sau Astro's Playroom.

PS5 este încă o consolă destul de nouă, așa că mai sunt încă multe jocuri pe drum. Puteți juca cele mai bune jocuri PS4 pe PS5, datorită compatibilității cuprinzătoare cu versiunile inverse ale sistemului.

Care sunt cele mai bune jocuri PS5?

Ratchet & Clank: Rift Apart este, fără îndoială, cel mai bun joc PS5 în general. Această continuare a francizei de lungă durată combină o grafică superbă, timpi de încărcare instantanee, un joc variat și o poveste fermecătoare. De asemenea, arată ce poate face controlerul DualSense, cu câteva efecte haptice subtile. Pare cel mai cuprinzător joc PS5 de până acum.

Pentru fanii super-eroi, Marvel's Spider-Man: Miles Morales este o alegere excelentă care îl urmărește pe titularul Miles Morales în timp ce preia mantaua lui Spider-Man în timp ce Peter Parker este plecat, traversând New York City, bătând pe răi și navigând. viața lui personală și de familie în timp ce devenise proprie ca super-erou.

Dacă sunteți pregătit pentru o adevărată provocare, Demon's Souls este jocul nostru favorit pentru PS5 în acest moment. Acest joc reimaginează emblematicul RPG de acțiune brutal din 2009 de la zero, cu un nou stil vizual superb, un mod de framerate ridicat și unele schimbări binevenite ale calității vieții, păstrând în același timp bucla unică, provocatoare, dar satisfăcătoare, care a făcut originalul atât de special. Astro's Playroom este una dintre cele mai bune aventuri pe care oricine le poate avea pe sistem chiar de la început.

Și dacă cauți ceva mai matur vezi Martha Is Dead, dar acest titlu de groază este atât de grafic încât a fost cenzurat pe PS5.

Ratchet & Clank: Rift Apart

Ratchet & Clank: Rift Apart nu este doar un joc grozav; este, de asemenea, o prezentare fantastică a capabilităților PS5. Acest joc are timpi de încărcare rapizi și feedback haptic DualSense subtil. Rift Apart vă va cuceri aproape cu siguranță prin estetica sa plină de culoare, jocul armonios și povestea plină de suflet. Reia locul în care Ratchet & Clank: Into the Nexus a rămas în 2013, dar acționează și ca un punct de plecare perfect pentru nou-veniți în serie.

Cu 15-20 de ore de joc, Ratchet & Clank: Rift Apart extrem de similar cu jocurile anterioare Ratchet & Clank. Dar, din moment ce este o formulă puternică, aceasta funcționează în favoarea titlului. Este, de asemenea, o adevărată exclusivitate PS5; nu este pe PS4 și nu este un remake al unui joc PlayStation anterior.

Caracteristici PS5:

  • Simte fiecare actiune din joc, prin feedback-ul haptic oferit de controller-ul wireless DualSense™;
  • Preia controlul asupra mecanicilor de lupta avansate, datorita feedback-ului haptic al controller-ului wireless DualSense™;
  • Treci de la o planeta la alta la viteze ametitoare, prin incarcarea aproape instantanee oferita de SSD-ul consolei PS5™;
  • Lasa-te invaluit de fiecare sunet al mediului cu Tempest 3D AudioTech, in timp ce salvezi Universul;
  • Iluminarea imbunatatita si tehnologia ray tracing redau pe ecran lumi uimitoare – afisate clar si fluid la calitate 4K HDR**;
  • Alege Performance Mode pentru a experimenta gameplay-ul la 60 de cadre pe secunda;

Demon's Souls Remake pentru PlayStation 5

Unul dintre cele mai bune și mai provocatoare jocuri de pe PS3 revine cu un remake fantastic, sub forma Demon's Souls pentru PS5 de la Bluepoint Games și SIE Japan Studio. A debutat ca titlu de lansare pentru posesorii nerăbdători de PS5, prezentând noi inele, armuri, arme și articole numite „Grains” care oferă rezistență temporară la efecte precum otravă sau sângerare. Pe lângă câteva îmbunătățiri ca acestea, precum și gameplay-ul masiv și îmbunătățiri grafice și vizuale, jocul a inclus modificări ale originalului, precum și noi funcții pe care fanii vechiului le-ar putea aprecia și noii jucători ar fi încântați să le exploreze.

Jucătorii intră în lumea sumbră a Boletariai, care a fost atacată inițial de o ființă puternică cunoscută drept Vechiul. Lumea a fost aproape consumată de „Ceața Adâncă”, precum și de puterile celui Bătrân. Deși Bătrânul a fost în cele din urmă adormit și cea mai mare parte din Boletaria salvată de la vătămare, Bătrânul se trezește cu ceața care se întoarce în Boletaria. Cei care intră în Sufletele Demonilor devin un aventurier care intră în ceață cu intenția de a-l învinge încă o dată pe Bătrân pentru a aduce pacea în regat.

Demon's Souls este celebru dificil, cu elemente de fantezie întunecată, bătălii frustrante și momente împlinitoare care par să cucerească lumea atunci când le termini. De asemenea, încorporează elemente multiplayer în jocul său single-player într-un mod ingenios. Nu seamănă cu niciun alt joc pe care îl vei juca pe PS5, dar este un remake demn al unui joc care a schimbat modul în care am vedea RPG-urile întunecate în anii următori.

Perfectioneaza-te si consolideaza-ti abilitatile de lupta – invata cand sa avansezi si cand sa iti astepti randul, pentru ca fiecare oportunitate ratata sau neglijenta poate duce la pierderea sufletelor pentru care ai luptat atat de mult sa le aduni. Recompensele pentru infrangerea celor mai puternici inamici sunt imense, iar moartea nu inseamna sfarsitul – ci este doar o alta stare a existentei.

Marvel's Spider-Man: Miles Morales pentru PlayStation 5

Marvel's Spider-Man: Miles Morales este o continuare a Marvel's Spider-Man care îl urmărește pe Miles Morales, un alt erou care s-a trezit și el mușcat de un păianjen îmbunătățit genetic, dându-i puteri asemănătoare lui Peter Parker.
În calitate de erou în curs de dezvoltare, el încă învață dedesubturile a ceea ce înseamnă să fii protectorul orașului. Când Peter trebuie să se îndrepte în străinătate pentru a o ajuta pe prietena Mary Jane cu știri în calitate de fotograf, Miles este lăsat singur să-și preia îndatoririle ca Spider-Man.

Rezultă o călătorie captivantă care ar putea fi o nouă intrare cinematografică în lumea lui Spider-Man, în timp ce curajosul Miles lucrează pentru a-și oferi eforturile orașului ca noul său protector. Se trezește că are de-a face cu The Underground, un grup terorist bazat pe tehnologie care are o răzbunare împotriva Roxxon Energy Corporation.

De asemenea, se trezește de-a face cu ticălosul Rinocer, The Tinkerer și cu o cabală de secrete care se dezvăluie încet pe măsură ce devine un erou în ochii locuitorilor din Harlem.

Este o continuare electrică a lui Marvel’s Spider-Man cu mișcări noi, misiuni și poate cel mai bun erou din acest an din Miles Morales de care fanii benzilor desenate se vor bucura de fiecare moment, în special datorită performanței sale admirabile pe PS5.

Miles Morales oferă atât un mod de fidelitate cu trasare captivantă a razei pentru reflexii și iluminare realiste, cât și un mod de performanță pentru o balansare fluidă a rețelei de 60 de cadre pe secundă.

Martha Is Dead Pentru Playstation 5

Martha is dead este un thriller psihologic intunecat la persoana intai, plasat in Italia anului 1944, care estompeaza granitele dintre realitate, superstitie si tragedia razboiului.

Pe masura ce conflictul se intensifica intre fortele germane si cele aliate, corpul profanat al unei femei este gasit inecat... Martha.
Martha este moarta, iar sora ei geamana, Giulia, tanara fiica a unui soldat german, trebuie sa faca fata singura traumei acute a pierderii si consecintelor uciderii ei.

Vanatoarea pentru aflarea adevarului este invaluita de un folclor misterios si de oroarea extrema a razboiului care se apropie tot mai mult.

Caracteristici:

- Primul joc independent care se lanseaza folosind limba italiana nativa ca setare implicita,
- Al doilea joc de la LKA, dezvoltatorul premiat al jocului The Town of Light si specialistii in jocuri narative bazate pe realitate, axate pe subiecte dificile,
- Naratiune profunda si intunecata cu mai multe straturi - care acopera subiecte dificile,
- Explorati o recreare detaliata a peisajului rural italian, grafica fotorealista si reproducerea meticuloasa a locatiilor reale,
- Capturati-va progresul cu o mecanica de fotografiere a camerei foto captivanta,
- Jocati cu numeroase secvente de marionete in teatrul de papusi pentru a va aminti amintiri reprimate,
- Colectati ziare, telegrame si ascultati radioul pentru a fi la curent cu ceea ce se intampla in lume in timpul razboiului,
- Deschideti simboluri si folositi cartile de tarot pentru a dezvalui noi aspecte ale jocului si pentru a invoca spiritul Doamnei,
- Muzica italiana autentica si originala de epoca, caracteristici speciale.

Godfall

PlayStation 5 primește un RPG de acțiune exclusiv pentru consolă, sub forma Godfall, și nu dezamăgește. Amplasat într-o lume fantastică cu cinci tărâmuri diferite: Pământ, Foc, Apă, Aer și Spirit, jucătorii își asumă rolul unui membru al Ordinului Cavalerilor pentru a preveni apocalipsa.

Cu cinci seturi de armură diferite din care să aleagă, bazate pe o varietate de „Placi cu valoare”, jucătorii pot opta pentru a stăpâni lamele duble, brațul, ciocanul de război cu două mâini, sabia mare cu două mâini și sabia lungă.
Personalizarea suplimentară vine prin intermediul altor Valorplate și Augment pentru a schimba modul în care joacă fiecare clasă de personaje, ceea ce le permite celor care sară să adapteze jocul mai mult la propriile stiluri de joc.
Este plin de acțiuni cinematografice, precum și de concepte „looter-slasher” care încurajează jucătorii să învingă inamicii pentru o pradă mai bună, cu accent pe atacurile corp la corp și unele certuri serioase.

Mai mult decât atât, Godfall oferă atât opțiuni pentru un singur jucător, cât și cooperare cu moduri drop-in, drop-out care încurajează utilizatorii să joace cât de mult doresc și apoi să sară. Asta îl face un candidat excelent pentru grupuri mici pentru a-și încerca PS5 și a vedea ce are de oferit.

Ultimele articole