De-marca.ro

Cele mai bune storcatoare de fructe din 2022

Cele mai bune storcatoare sunt un must-have... dacă îți place sucul proaspăt. Pare evident, dar nicio cutie nu poate egala ceea ce poate produce un storcator. În primul rând, aroma este la fel de coaptă și îndrăzneață pe cât vine și, pentru că ați făcut-o proaspătă, are cea mai bună perioadă de valabilitate la care puteți spera. În plus, știi exact ce se întâmplă în sucul tău - fără ingrediente sau conservanți nemaivăzuți.
Storcatoarele sunt disponibile cu un design centrifugal sau masticator(presare la rece). Centrifuga, care este mai populară, este mai rapidă de lucrat și mai ieftin de cumpărat. Presarea la rece, pe de altă parte, este mai lenta, dar oferă o calitate mai mare a sucului.

Indiferent ce alegeți, va depinde în cele din urmă de preferințele dvs. Odată ce știi asta, trebuie să alegi un model. Vrei unul care să ofere cel mai mare randament de suc cu risipă minimă. Dacă poate fi silențios în funcționare și ușor de curățat, atunci acesta este un bonus.

Cum să alegi cel mai bun storcator pentru tine

Nu toate storcatoarelesunt la fel, unelte sunt centrifuge, masticatoare sau duble.

Storcatoarele centrifuge folosesc un disc de taiere cu lame ascutite pentru a marunti produsele la viteze mari, introducand niveluri mai mari de oxidare (10.000+ rotatii pe minut). Nu este preferat pentru verdeața. Sunt zgomotoase dar sunt mai accesibile.

Storcatoarele cu  presarea la rece folosesc un melc pentru a forța incet fructele printr-o strecurătoare (40 până la 80 rpm). Acest proces este mult mai lent, dar mai bun pentru păstrarea aromei și a nutriției. Produce un randament cu aproximativ 30% mai mare decât storcatoarele centrifugale. Sunt mai silentioase dar destul de scumpe.

Storcatoarele cu două viteze (de asemenea, considerate presa la rece) folosesc trepte duble pentru a împinge alimentele printr-o sită (60 până la 120 rpm). Au un randament ridicat. Păstrează aroma fructelor insa este destul de scump.

Cu cât mai multe setări de viteză are un storcator, cu atât mai mult control pentru utilizator oferă. Vitezele mai mici sunt destinate verdețurilor și fructelor moi (cum ar fi spanacul, portocalele, prunele, strugurii, roșiile); viteze mai mari sunt pentru fructele și legumele tari (cum ar fi merele, morcovii, țelina).
Cu cât spatiul de alimentare este mai mare, cu atât veți petrece mai puțin timp cu pregatirea, tăind alimentele în bucăți mai mari. Un diametru al jgheabului de 2 până la 3 inci este obișnuit pentru modelele mai ieftine - dar mai lat este întotdeauna mai bun.

Iată cele mai bune storcatoare din 2022

Storcator Star-Light SJB-240B

Incepe dimineata cu un zambet si ofera-i organismului tau un suc proaspat natural din fructe si legume, fara conservanti, aditivi alimentari sau coloranti.
Adoptarea unui regim alimentar sanatos presupune consumul de sucuri din fructe si legume proaspete. Acestea reprezinta o sursa bogata de vitamine si antioxidanti necesara detoxifierii, regenerarii tesuturilor si, nu in ultimul rand, imbunatatirii metabolismului, atat pentru copii cat si pentru adulti.
Inovatia storcatorului Star-Light Slow Juicer SJB-240B consta in utilizarea unei tehnologii de stoarcere lenta (80rpm), ce permite obtinerea celui mai bun rezultat in ceea ce priveste sucul natural din fructe si legume.
Pastreaza mai multa pulpa in sucul extras, spre deosebire de vechile storcatoare centrifugale. Mai multa pulpa in sucul stors, mai putin suc in pulpa reziduala, obtinandu-se astfel un amestec omogen bogat in vitamine.
Multumita palniei de alimentare de 8cm, suficient de mare pentru a introduce legumele si fructele intregi. De asemenea, este de ajuns sa introduci apa curata in storcator in timp ce el functioneaza si acesta se va curata singur, economisind, astfel, inca o data minute pretioase din timpul tau.

Storcator de fructe Hurom H300 Easy Clean

Hurom h200E este primul storcator Hurom cu functie Auto-Reverse automat. Functia de oprire inteligenta va decupla aparatul dupa 5 minute, atunci cand in gura de alimentare nu mai exista ingrediente.

Surub multiplu All-in-One

All-in-one fara inlocuirea pieselor! Este posibil sa sucezi de la fructe/legume moi sau dure pana la inghetata cu un singur filtru si un surub.

Motor de detectare automata

Detectarea presiunii din interiorul camerei pentru a repeta automat rotatia inversa. Daca ingredientele sunt prea tari, se misca „in sens invers” si inapoi din nou singur, pentru o stoarcere fara intreruperi.

Mega buncar

O capacitate mare de 2 litri care strecoara o camera plina de fructe si legume deodata. Extractie stabila chiar si atunci cand se introduce complet fara nicio pregatire.

Functie intuitiva de iluminare si sonerie

LED-ul aplicat pe marginea butonului informeaza starea de functionare a produsului si permite o utilizare intuitiva.

Curatare usoara

Filtrele special concepute reduc la minimum acumularea de pulpa intre golurile filtrului pentru o spalare rapida, usoara si temeinica.

Jgheabul Hopper 

Adaugati ingredientele fara pauza folosind jgheabul pentru o stoarcere continua. Acest lucru va permite sa pastrati storcatorul pornit in timp ce adaugati ingredientele.

Storcator de fructe Heinner TurboMax XF-1000RD

Putere 1000W

Bucura-te oricand de un suc de fructe proaspat, natural, fara conservanti, aditivi alimentari sau coloranti. Storcatorul de fructe Heinner XF-1000, cu motor putenic de 1000W, te ajuta sa extragi simplu si rapid sucul din fructe si legume si sa iti asiguri sursa zilnica de vitamine si antioxidanti.

Recipiente pentru suc de 1L si pentru pulpa de 2L

Recipientul pentru suc cu o capacitate generoasa de 1L se va umple cu suc proaspat de fructe sau legume pentru intreaga familie, iar pulpa va fi colectata intr-un singur loc, in recipientul pentru pulpa, de 1.5L, usor de curatat.

2 viteze pentru fructe moi si tari

Ai panou de control confortabil cu 2 trepte de viteza de procesare, pentru fructe si legume moi, respectiv pentru cele tari. Astfel, alimentele vor fi sectionate mai usor si mai rapid, in functie de consistenta, iar motorul va fi solicitat mai putin, prelungind durata de viata a aparatului.

Tub de alimentare 75 mm

Tubul larg de alimentare iti permite sa introduci in storcator fructe si legume de dimensiuni variate, intregi, fara a le marunti in prealabil. 

Sita din inox

Sita storcatorului este realizata din inox, care ofera confort in utilizare si rezistenta in fata trecerii timpului, pentru a scoate ce e mai bun din fructe si legume.

Protectie supraincalzire

Storcatorul de fructe Heinner este dotat cu protectie impotriva supraincalzirii, care sa-l tina mereu in siguranta. Atunci cand motorul se incalzeste excesiv, dupa o folosire continua, fara pauze, acesta se opreste automat. Puteti folosi produsul in siguranta in continuare dupa ce ajunge la temperatura optima.

Ultimele articole