De-marca.ro

Cele mai bune iPad-uri pentru copii din 2022

Găsirea celui potrivit pentru nevoile dvs. poate fi dificilă, deoarece fiecare copil este diferit și există mai multe iPad-uri din care să alegeți decât oricând.
Cele mai bune iPad-uri pentru copii sunt suficient de versatile pentru a ține pasul cu imaginația unui copil și suficient de accesibile încât repararea sau înlocuirea unuia nu vă va termina bugetul.
iPad-ul 2021 și iPad mini sunt două dintre cele mai recente completări la această listă și ne place foarte mult pe primul ca primul iPad al unui copil, deoarece este cel mai ieftin iPad pe care îl puteți cumpăra, dar oferă totuși experiența completă cu iPad.

Cele mai bune iPad-uri pentru copii pe care le puteți cumpăra astăzi

Apple vinde iPad-uri într-o varietate de dimensiuni de ecran variind de la 8 la 11 inchi. Dacă vă așteptați ca copilul dvs. să urmărească o mulțime de videoclipuri sau să joace jocuri mai ales acasă, vă veți dori unul dintre modelele mai mari, cum ar fi iPad-ul de bază 2021 sau iPad Air. Dar dacă copilul în cauză va transporta iPad-ul destul de mult sau are mâini mai mici, luați în considerare iPad mini 6 - are un ecran care este la fel de bun ca și frații săi mai mari, dar este puțin mai mic și mai ușor de ținut.

iPad 2021 este cel mai bun iPad entry-level de la Apple de până acum, oferind performanțe grozave, un afișaj vibrant și o cameră frontală ultra-largă îmbunătățită, cu suport pentru Apple Center Stage, care este un avantaj frumos pentru copiii care încă petrec mult timp in apeluri video pentru învățarea de la distanță. iPad-ul entry-level 2021 este cel mai ieftin iPad pe care îl puteți cumpăra, motiv pentru care îl recomandăm ca fiind cel mai bun iPad general pentru copii.
iPad mini 6 este un alt iPad grozav pentru copii, deoarece ecranul arată grozav, cipul său A14 Bionic oferă o putere mai mult decât suficientă pentru cele mai recente aplicații și jocuri și are o baterie mai mult decât suficientă pentru durează printr-o călătorie lungă cu avionul sau o zi întreagă la școală. În plus, este cel mai mic iPad pe care îl puteți cumpăra, ceea ce face mai ușor să țină mâinile mici.

Apple iPad 2021

SPECIFICAȚII:

CPU: A13 Bionic
Rezoluția camerei: 8MP (spate), 12MP (față)
Ecran: 10,2 inchi, 2160 x 1620 pixeli
Stocare: 64 GB, 256 GB
Porturi: Lightning,
CăștiDimensiuni: 9,8 x 6,8 x 0,3 inci
Greutate: 1,07 kilograme
Wi-Fi: 802.11a/b/g/n/ac cu LTE opțional

iPad 2021 oferă un ecran grozav, sunet bun și autonomie a bateriei și performanțe chiar mai rapide decât înainte. Dacă copilul pentru care îl cumpărați participă la o mulțime de apeluri video, veți fi impresionat de cât de clar arată pe acest iPad față de modelele anterioare, deoarece Apple a actualizat camera frontală de 1,2 MP la un senzor de 12 MP. Și obiectivul este mai inteligent decât oricând datorită Center Stage, noul truc de la Apple pentru a vă menține în cadru atunci când vă deplasați la apeluri video.
Este singurul iPad care are încă o mufă pentru căști cu fir, care oferă copilului opțiunea de a conecta o pereche de căști pentru ascultare privată - și care sună ideal pentru călătorii lungi cu avionul sau cu mașina.
În afară de asta, noul iPad este foarte asemănător cu modelul anterior, ceea ce înseamnă că nu acceptă Apple Pencil de a doua generație sau Magic Keyboard de la Apple.

iPad mini 2021

SPECIFICAȚII:

CPU: A15 Bionic
Rezoluția camerei: 12MP (față și spate)
Display: 8,3 inchi (2266 x 1488 pixeli) Liquid Retina
Stocare: 64 GB, 256 GB
Porturi: USB-C
Dimensiuni: 7,7 x 5,3 x 0,3 inci
Greutate: 0,7 kg
Wi-Fi: Wi-Fi 6, opțional 5G (Sub-6)

iPad mini 2021 oferă experiența completă cu iPad într-un design ușor, portabil, suficient de mic pentru a se potrivi confortabil chiar și în cele mai mici mâini.

Prezintă ramele subțiri și designul cu margini plate ale iPad Air și oferă, de asemenea, suport pentru Apple Pencil de a doua generație. În plus, procesorul său A15 Bionic este remarcabil de rapid și durata de viață a bateriei este șocant de bună pentru o tabletă atât de mică.
Chiar și copiii mici nu ar trebui să aibă probleme în ținerea și transportul tabletei, dar ecranul este suficient de mare și suficient de luminos pentru a vă permite să vizionați confortabil videoclipuri sau să citiți cărți.

Cu toate acestea, dacă cumpărați un iPad pentru ca un copil să își poată termina niște teme de școală, poate doriți să luați în considerare un alt model - niciuna dintre tastaturile detașabile pentru iPad de la Apple nu sunt compatibile cu iPad mini 6, așa că, dacă doriți o experiență de tastare mai confortabilă decât să atingeți tastatura de pe ecran, va trebui să intrati în lumea tastaturilor Bluetooth terțe.

Apple iPad Air 2022

SPECIFICAȚII:
CPU: M1
Rezoluția camerei: 12MP lățime (f/1.8) (față și spate)
Display: 10,9 inchi (2360 x 1640 pixeli) Liquid Retina
Stocare: 64 GB, 256 GB
Porturi: 1 USB-C
Dimensiuni: 9,7 x 7 x 0,24 inci
Greutate: 1 kilogramWi-Fi: Wi-Fi 6, 5G

iPad Air 2022 de la Apple este practic o versiune actualizată a iPad-ului de baza si ar putea merita banii dacă doriți să oferiți unui copil o tabletă premium de care stiti că va avea grijă pentru anii urmatori.

Cipul revolutionar M1 este acum in iPad Air. Un procesor cu 8 nuclee ofera o performanta cu pana la 60% mai rapida decat generatia anterioara, facand iPad Air o putere creativa si mobila pentru jocuri. Faceti mai multe sarcini fara probleme intre aplicatii puternice si jucati jocuri cu grafica intensiva.

Extraordinarul GPU cu 8 nuclee ofera o grafica de pana la 2 ori mai rapida iar cu durata de viata a bateriei pe toata durata zilei, puteti continua sa creati oriunde ati merge.
Camera frontala Ultra Wide de 12 MP permite Center Stage. Pe masura ce va deplasati, camera se roteste automat pentru a va mentine centrat in fotografie. Cand altii se alatura sau parasesc cadrul, vizualizarea se extinde sau mareste.

iPad Air accepta a doua generatie Apple Pencil. Desenati, luati note si marcati capturi de ecran si fotografii. Este usor de utilizat si intotdeauna gata atunci cand vine inspiratia.

Ultimele articole