De-marca.ro

Cele mai bune iPad-uri din 2022

Cel mai bun iPad pentru tine poate fi greu de găsit, deoarece Apple a lansat atât de multe modele în ultimii ani. A fost o vreme când, dacă îți doreai o tabletă Apple, cumpărai iPad-ul în orice culoare și spațiu de stocare doreai. Nu mai este cazul.

Apple vinde o mulțime de modele de iPad, de la marele și frumosul iPad Pro până la sveltul iPad Air. Și cu iPad Pro (2021) și iPad Air (2022) ambele cu silicon Apple, există chiar diferențe semnificative de performanță și preț, în funcție de dimensiunea iPad Pro pe care o cumpărați.

Pentru a vă ajuta să decideți care iPad este potrivit pentru nevoile dvs., am adunat aici o listă ușor de citit, care detaliază punctele forte și punctele slabe ale fiecărei tablete. Având în vedere acest lucru, iată o listă a celor mai bune iPad-uri pe care le puteți cumpăra chiar acum.
Când vine vorba de alegerea celui mai bun iPad pentru majoritatea oamenilor, recomandam să ia în considerare iPad Air 2022. Este puțin mai scump decât iPad-ul de bază, dar dacă doriți să utilizați cel mai recent Apple Pencil sau o tastatură atașabilă, este cel mai bun iPad. Are, de asemenea, un cip M1 puternic, ceea ce îl face aproape la fel de performant ca și mai scumpul iPad Pro.

Vorbind despre iPad Pro, este cea mai bună tabletă pentru cei care doresc un dispozitiv premium pentru muncă și joacă. Este disponibil în ambele versiuni de 11 inchi și 12,9 inchi și, în timp ce ambele arată grozav și oferă performanțe uimitoare datorită chipului M1 de la Apple, iPad Pro 2021 de 12,9 inchi este singurul iPad care prezintă în momentul de fata un ecran mini-LED orbitor. Nu este deloc ieftin, dar dacă vă puteți permite să va faceți o bucurie, veți obține cel mai frumos iPad de pe piață.

iPad Pro și alte modele ar putea primi în cele din urmă ecrane OLED conform zvonurilor, dar merită sa asteptati? În cele din urmă, cel mai bun iPad pentru tine este cel care corespunde cel mai bine nevoilor tale, iar dacă ai nevoie de unul chiar acum , atunci ar trebui să-l cumperi.

Cele mai bune iPad-uri pe care le puteți cumpăra astăzi

iPad Air 2022

Oricât de grozav este iPad Air 4 , iPad Air 5 l-a înlocuit atingând același punct favorabil între portabilitate și putere. Noul iPad Air 2022 este ideal pentru consumul și crearea de conținut.

Datorită adăugării lui M1, iPad Air 2022 este aproape la egalitate cu iPad Pro. Asta nu înseamnă că Air este acum un înlocuitor Pro, dar decalajul de putere este considerabil mai mic.
În general, cel mai recent iPad Air este o tabletă aproape perfectă. Deși mai este loc de îmbunătățire, aceasta este, fără îndoială, cea mai bună tabletă pentru majoritatea oamenilor.

Avantaje:

 • Design subțire și elegant;
 • Afișaj clar, colorat;
 • Performanță rapidă cu M1;
 • Durată lungă de viață a bateriei;
 • Camere solide de 12 MP;

Dezavantaje:
Perifericele sunt scumpe;

iPad Pro 2021

Cicpul M1 continut de iPad Pro 2021 a stabilit noi recorduri pentru tablete în Geekbench și Adobe Premiere Rush - continuând tradiția Apple de a pune o mulțime de energie în tabletele sale elegante. Și acest model de 12,9 inchi este singura tabletă care are afișajul Liquid Retina XDR de la Apple, care oferă o luminozitate mult mai mare - până la 1588 nits! De asemenea, Apple l-a conceput pentru a face un nou truc de videoconferință numit Center Stage, unde camera vă urmărește pe măsură ce vă mișcați în timpul apelurilor.

Ah, și elementele de bază sunt încă stelare. Configurația cu patru difuzoare a iPad Pro 2021 de 12,9 inchi crește, tastatura sa magică opțională oferă o experiență confortabilă de tastare – iar durata de viață a bateriei de peste 10 ore este suficientă pentru a vă ajuta să treceți o zi întreagă de utilizare. Acestea fiind spuse, afișajul XDR super-luminos are nevoie de conținut HDR pentru a prospera, iar acesta nu este întotdeauna disponibil, deoarece utilizatori precum Hulu și HBO Max încă nu l-au adoptat. De asemenea, iPad Pro 2021 de 12,9 inchi este mai scump decât MacBook Air insa iPad Pro 2021 merită pentru profesioniștii creativi care doresc cea mai bună tabletă pentru următoarea lor capodopera.

Avantaje:
Ecranul XDR devine super luminos;
Procesorul M1 stabilește noi recorduri iPadOS;
Center Stage este destul de misto;

Dezavantaje:
Afișajul are nevoie de conținut HDR pentru a arăta cât mai bine;
Scump, mai ales cu accesorii.

iPad mini 6

Dar, da, ne place cel mai mult iPad mini 6 pentru dimensiunea lui. Celelalte iPad-uri nu sunt la fel de ușor de utilizat cu o singură mână, iar acest model aruncă în afară estetica normală de iPad pentru una modernă, astfel încât să nu faci compromisuri pentru dimensiunea preferată.

Aceasta înseamnă că aveți un iPad care este mai bun pentru a citi cărți și benzi desenate și puteți împărtăși un mic birou cu celelalte articole ale dvs.

Are rame subțiri și design cu margini plate ale iPad Air, suport pentru Apple Pencil din a doua generație și chiar USB-C. De asemenea, procesorul său A15 Bionic este fulgerător de rapid și durata de viață a bateriei este șocant de bună pentru o tabletă atât de mică.

Singurul lucru care îi lipsește este o tastatură proprie, fabricată de Apple, cum ar fi Magic Keyboard - dar la această dimensiune oricum nu ar funcționa cu adevărat.

Avantaje:

 • Super-portabil, design ușor;
 • Procesor Speedy A15 Bionic;
 • Afișaj clar și luminos;
 • Senzori:Senzor de lumina;
 • Compas digital/Barometer;
 • Giroscop cu trei axe;
 • Acceleratie;
 • Touch ID;

Dezavantaje
Fără Magic Keyboard sau mufă pentru căști;
Pret ridicat;

Ultimele articole