De-marca.ro

Cele mai bune sonerie video din 2022

Dacă doriți să-i îndepărtați pe hoții de pachete ce seperindă prin fața ușii, una dintre cele mai bune sonerie video ar putea să vi se potrivească perfect. Dacă cineva este la ușa ta, o sonerie inteligentă te poate avertiza cu privire la prezența lui și te poate lăsa să-l vezi și să vorbești cu el prin intermediul smartphone-ului tău. în aceste vremuri este o funcție utilă dacă doriți să vorbiți cu un vizitator, dar doriți să țineți ușa închisă.

Soneriile video inteligente sunt utile și pentru cei cu probleme de mobilitate. Așadar, de exemplu, dacă nu puteți ajunge ușor sau rapid la ușa din față, puteți folosi smartphone-ul pentru a-i spune vizitatorului să aștepte până când ajungeți la ușa din față.

Sonerie inteligenta cu camera video iHunt

Control la distanță și înregistrare video

Soneria video iHunt este dotata cu camera video de inalta definitie si unghi larg, mod vedere de noapte, suport pentru interactiune vocala si conectivitate WiFi! Primesti in timp real pe telefon alerte cand detecteaza miscarea si poate cel mai important aspect, imaginea iti va fi afisata color, direct pe ecranul telefonului mobil.

Vezi in timp real cine te caută și poti comunica cu usurinta cu vizitatorii. Intimitatea iti este integral respectata, vizitatorii nu te vor vedea iar avantajul este de partea ta. Vei putea privi pe ecranul telefonului in timp real, soneria iti va transite video la o calitate buna.In plus, aplicatia gratuita (iHunt Home) iti va oferi si posibilitatea de a inregistra video sau de a face capturi de ecran, asta pe langa alte optiuni utile.

Control pe timp de zi și noapte

Cu un design foarte atractiv, este extrem de inteligenta. Este capabila sa-ti afiseze imagini chiar si in toiul noptii. Poate ai musafiri nepoftiti sau efectiv nu vrei sa te dai jos din pat. Senzorul infrarosu va lucra pentru tine si va capta imagini chiar si pana la 10m distanta. Ca o masura de protectie in plus, aplicatia este dotata si cu un mod “Sirena” plus mod nocturn.

Comunicare bidirecțională

Poti primi o simpla notificare sau poti alege sa raspunzi unui apel video, acesta fiind generat chiar de sonerie si de aplicatie. Este suficient sa comunici curierului care ti-a adus pranzul delicios sa lase comanda la usa sau poate ai primit coletul mult asteptat. Nu este nevoie de o interactiune directa, sistemul audio bidirectional iti va oferi posibilitatea sa porti o conversatie chiar si de la distanta.

Aplicatia te poate alerta in timp real in cazul in care soneria video iHunt Smart Doorbell WiFi a detectat o miscare in preajma ei si cand esti cautat. Chiar daca ai telefonul in mod stand-by.

Avantaje

 • Rezolutie FullHD, 1920x1080p;
 • Lentila cu unghi larg de vizualizare 105°;
 • Mod de noapte, trecere automata;
 • Microfon si difuzor de calitate. Sunet bidirectional Two-Way Talk;
 • Instalare si montare extrem de usoare;
 • Wi-Fi 2.4GHz incorporat;
 • Control prin aplicatia iHunt Home Android si iOS.

Sonerie inteligenta cu camera video HeimVision HMB1

HeimVision HMB1 este o sonerie smart ce permite detectarea de miscare, are functie de interfon si se conecteaza prin WiFi direct pe smartphone. Acest model stocheaza local sau in cloud inregistrarile si este rezistent la intemperii. Este ideal pentru securitatea locuintei in special datorita functiei de detectare a miscarii care trimite automat o alerta pe smartphone-ul utilizatorului atunci cand acesta nu este acasa.

Claritate a imaginilor

Camera video incorporata in sonerie cu semnalizator are o rezolutie HD 1080p si un unghi larg de vizualizare. Astfel, nu se pierde din vedere niciun unghi datorita lentilei panoramice de pana la 166° . Echipata cu senzor IR si LED, camera cu sonerie va comuta automat lumina pentru a asigura o imagine clara pe timp de noapte, va asigura locuinta 24/7.

Comunicare in timp real prin interfon

Functia de audio bidirectional face acest model sa fie utilizat si pe post de interfon. Mai mult de atat, camera poate sa ofere video la cerere Live View, astfel incat utilizatorul sa vada in timp real persoana cu care vorbeste. Este o sonerie smart cu functii video si audio in timp real de oriunde atunci cand este conectata la smartphone. In acest fel, utilizatorul poate vedea si discuta persoana care il cauta chiar si atunci cand nu este acasa.

Alerte prin intermediul aplicatiei

Camera de supraveghere din sonerie functioneaza prin WiFi. Utilizatorul primeste alerte prin intermediul aplicatiei de fiecare data cand detectreaza miscare, cu ajutorul functiei PIR.

Sonerie cu design modern si rezistenta la intemperii

Camera de supraveghere va functiona in parametri optimi indiferent de vreme datorita designului modern si a materialului din care este confectionata. Este rezistenta la apa si alte intemperii.

Stocare locala sau pe cloud

Camera de supraveghere poate salva inregistrarile video local pe un card de memorie microSD maxim 128GB sau optional, in cloud. De asemenea, alimentarea cu energie a soneriei se poate face cu ajutorul bateriilor reincarcabile sau conectarea prin fire la curent, astfel incat sa beneficieze de incarcare constanta (instalarea cu fir nu este inclusa in pachet).

Include 2 acumulatori reincarcabili cu capacitate totala de 9600 mAh, care ofera o atuonomie de pana la 6 luni stand-by pentru fiecare incarcare. Pachetul conține:

 • 1 x Cablu USB
 • 1 x Sonerie
 • 2 x Acumulatori capacitate totala 9600 mAh atuonomie 6 luni
 • 1 x Kit de instalare

Sonerie video Eufy Wireless Dual Camera Add-On

Tehnologie Dual Cam

Vizualizarea oferita de soneriile video obisnuite este prea limitata pentru a oferi protectie completa. Cu o camera cu unghi mic in plus, punctele moarte sunt eliminate, iar pragul tau este vizibil si vezi mult mai mult

Detectare dubla a miscarii

Senzorii de miscare PIR si radar avansati sunt capabili sa distinga atat subiectii apropiati cat si cei indepartati si reduc cu 95% alarmele false. Primiti pe telefon o notificare instanta cand soseste pachetul dvs. cu Delivery Guard. In plus, veti primi mementouri si alerte de ridicare daca cineva se apropie de pachetul dvs din fata usii.

2K cu HDR

Supravegherea 2K HD asigura ca vizitatorii pot fi identificati in cele mai mici detalii. Si datorita gamei dinamice ridicate, vizitatorii care sunt iluminati din spate de soare pot fi vazuti in culori si claritate perfecte.

Confidentialitate la superlativ

Toate datele, imaginile si filmarile sunt stocate local, in memoria interna Eufy HomeBase ce foloseste un sistem de criptare avansat AES-256.

Soneria video wireless Eufy este alimentata de o baterie incorporata, marca Anker, ce ofera o autonomie de 6 luni cu o singura incarcare (1 an in modul stand-by). Acumulatorul incorporat Li-Ion are o capacitate de 6.500 mAh. Conexiunea privata intre sonerie si HomeBase-ul Eufy reduce consumul de energie de standby cu 58%.

Aplicatie dedicata cu setari personalizate

Controlati totul de pe smartphone. Puteti desena inclusiv o zona de activitate pentru a restrange zona in care este detectata miscarea. In acest fel puteti exclude zonele circulate intens de pieton sau alte zone cu trafic care nu prezinta interes, iar astfel reduceti numarul de alerte false pe care le primiti.

Notificare instanta cu captura faciala

Primiti direct pe telefon o notificare atunci cand cineva este in fata usii. Notificarea de pe smartphone contine o captura foto cu persoana surprinsa in imagini.

Multi-patforme

Soneria video wireless Eufy poate fi accesata de pe multiple platforme: telefoane, tablete sau pc, prin intermediul unui browser.

Cum să alegi cea mai bună sonerie video

Baterie vs cablu

Soneriile video sunt disponibile într-una din două soiuri: cu fir sau cu baterie unele le pot face pe ambele. Dacă înlocuiți o sonerie tradițională, o sonerie video cu fir are mai mult sens; trebuie doar să te asiguri că există suficientă putere în soneria. De obicei, va exista un transformator de 16-24 V care furnizează putere, care ar trebui să fie suficient pentru majoritatea telefoanelor video.

Amplasarea soneriei

Alegerea dvs. de sonerie va depinde, de asemenea, dacă înlocuiți o sonerie existentă sau instalați o sonerie acolo unde nu există deja una. Cu toate acestea, în general, doriți ca soneria să fie la aproximativ 1.5 m de sol, deci este suficient de înaltă pentru a vedea totul bine, dar nu atât de sus încât butonul să fie greu de apăsat pentru persoanele mai scunde.

Câmp de vizualizare

Vrei să vezi de aproape persoana de la ușă sau vrei să vezi totul în jurul intrării tale? Unele sonerii video vor oferi o vedere panoramică largă, în timp ce altele au o orientare verticală; acesta din urmă este util în special pentru a vedea pachetele lăsate lângă ușa ta.

Rezoluție video

Cu cât rezoluția este mai mare, cu atât imaginea este mai clară, ceea ce facilitează identificarea persoanelor la ușa ta. Cele mai multe sonerii video au acum o rezoluție de cel puțin 1080p, dar merită să verificați și rata de cadre video - cu cât numărul este mai mare, cu atât videoclipul ar trebui să fie mai clar.

Detectarea persoanelor și animalelor

Este bine să știi mai mult decât doar că e ceva la ușa ta; Soneriile video mai bune vă pot spune dacă o persoană se apropie, dacă există un animal sau dacă un pachet a fost lăsat în pragul ușii dvs. .

Audio

Când primele telefoane video au apărut pe piață, aveau ceea ce se numește audio „half-duplex”. Asta înseamnă că atunci când cineva vorbește, cealaltă persoană trebuie să aștepte până când poate fi auzită. Telefoanele video mai noi au acum sunet „full duplex”, astfel încât să puteți continua o conversație ca și cum persoana ar fi chiar în fața dvs.

Modul de noapte

Soneriile de la ușă folosesc vederea nocturnă în infraroșu pentru a vedea în întuneric, dar rezultatul este video monocrom.

Aspect

Estetica poate fi o preocupare. La urma urmei, montezi chestia asta în fața casei tale și seamănă mai mult cu o sonerie tradițională.

Ultimele articole