De-marca.ro

Cele mai bune încuietori inteligente din 2022

Dacă va ganditi să plecați în vacanță în această vară, acum ar putea fi momentul să instalați una dintre cele mai bune încuietori inteligente.

Ai nevoie de cineva care să vină la tine acasă să plimbe câinele sau să verifice pisicutele? Cu o încuietoare inteligentă, îi poți oferi acestora (persoanei, nu animalelor tale) o cheie virtuală, astfel încât să poată intra doar la anumite ore. Și veți primi o alertă când vor veni. Și când te întorci, poți șterge cheia virtuală într-o clipă.

Ai ieșit vreodată din casă și ai uitat dacă ți-ai încuiat ușa? O încuietoare inteligentă poate ajuta și la asta. Nu numai că îl poți programa să se blocheze automat când pleci, dar îl poți și bloca de la distanță, de oriunde te-ai afla.

Acestea sunt doar câteva dintre beneficiile încuietorilor inteligente, dar nu toate sunt create identic. De aceea am testat o serie de modele pentru a vă putea prezenta cele mai bune încuietori inteligente.

Cele mai bune încuietori inteligente pe care le puteți cumpăra astăzi

Loqness TT Lock + G2 Wi-Fi Gateway

Poti conecta Loqness TT Lock la Wi-Fi-ul tau utilizand gateway-ul nostru G2 si poti controla yala de oriunde din lume. Folosind aplicatia poti partaja eKeys, genera coduri de acces, gestiona inregistrari sau poti schimba setarile de blocare in timp real. Inchizatoarea inteligenta Loqness TT Lock impreuna cu Gateway-ul G2 este compatibila cu Amazon Alexa si Google home.
Incuietoarea inteligenta Loqness TT Lock este solutia perfecta pentru a transforma fiecare usa intr-una inteligenta. Integrarea cu aplicatia TT Lock va pemite sa aveti control complet asupra yalei si va ofera securitate si comoditate folosind cele mai noi tehnologii.
O solutie inteligenta pentru orice utilizare: inchiriere, hotel, rezidential sau birou.
Incuietoarea inteligenta Loqness TT Lock este potrivita pentru orice usa: UPVC, metalica, aluminiu sau lemn.
Cu dimensiunile sale reduse, incuietoarea inteligenta Loqness TT Lock este usor de montat pe aproape orice tip de usa prin simpla inlocuire a celei existente. Datorita sistemului de actionare mecanica integrat, nu este necesara inlocuirea broastei existente.
295 mm lungime
45 mm latime
26 mm grosime

Control deplin in mainile tale

Aplicatia TT Lock va permite sa controlati toate aspectele legate de yala inteligenta Loqness TT Lock. Puteti deschide usa prin Bluetooth printr-o simpla apasare pe telefon atunci cand va aflati in raza de actiune.
Puteti crea, partaja si gestiona toate tipurile de eKeys sau coduri de acces, permanente, temporare sau conform unui orar personalizat, puteti emite carduri si puteti verifica istoricul accesarilor sau setarile de acces. Cand este adaugat un gateway Wi-Fi, puteti face toate acestea in timp real de oriunde din lume.

Incuietoarea inteligenta Loqness TT Lock pentru inchiriere

Generarea de eKeys sau coduri de acces permanente, temporare sau one time va permit sa gestionati locatiile inchiriate dupa cum aveti nevoie. Puteti gestiona toate locatiile dvs. dintr-un singur loc si puteti crea si partaja eKeys sau codul de acces in functie de perioada de cazare sau de inchiriere. Acestea sunt trimise automat chiriasului. Nu este necesar sa fiti acolo daca se face o schimbare a rezervarii sau daca este necesar sa restrictionati accesul din orice motiv. De asemenea, puteti defini accesul pentru personalul de curatenie sau intretinere conform unui program pe zile si ore.

Incuietoarea inteligenta Loqness TT Lock pentru rezidential

Cu incuietoarea inteligenta Loqness TT Lock puteti sa va pastrati casa in siguranta. Este usor de instalat pe orice usa si va permite sa pastrati broasca existenta. Puteti oferi acces personalizat la usa dvs. oricarei persoane aveti nevoie: prieteni, rude, menajera sau intretinere. Puteti alege ziua si ora in care curierul va poate aduce pachetul mult asteptat sau puteti oferi acces one time pentru situatii de urgenta nedorite. Este perfect pentru orice familie sau stil de viata.

Loqness TT Lock pentru hotel

Daca aveti un hotel, incuietoarea inteligenta Loqness TT Lock este solutia potrivita pentru acesta. Aplicatia TT Renting, disponibila atat pentru mobil cat si pentru web, va permite sa definiti structura camerelor locatiei dvs. si sa le administrati dintr-un singur loc. Puteti emite coduri de acces sau eKeys care sunt trimise automat catre client la check-in. De asemenea, utilizand codificatorul RFID puteti emite carduri direct la receptie.

Incuietoarea inteligenta Loqness TT Lock pentru birou

Loqness TT Lock poate fi solutia perfecta si pentru birou. Puteti defini detaliile companiei dvs., cum ar fi programul de lucru, orar sau sarbatori. In acest fel puteti vizualiza si gestiona afacerea si personalul in functie de nevoi. Puteti emite eKeys, coduri de acces sau carduri pentru angajatii dvs. si puteti sa verificati prezenta lor intr-o anumita zi. De asemenea puteti verifica plecarile inainte de program sau sosiri cu intarziere sau puteti rezerva online sala de sedinte prin obtinerea unui cod de acces conform orarului.

Detalii tehnice

 • Material: Aliaj zinc
 • Finisaje: Argintiu, panouri negre
 • Grosime usa: 30-120mm
 • Dimensiuni (HxWxD): 295x45x26mm
 • Static Power Consumption: <70uA
 • Dynamic Power Consumption: <200mA
 • Battery Power Supply: 4xAA R6 1.5v, alkaline
 • Battery life: > 5000 cycles
 • IP Rating: IP64
 • Temperatura: -25℃~+55℃
 • Umiditate: 10%~90%

Incuietoare inteligenta Portass

Foarte utila propietarilor de apartamente in regim hotelier, încuietoare inteligenta Portass poate genera coduri de valabilitate din aplicatie, coduri ce pot fi trimise, clientilor, printr-un email, sms etc, nefiind necesara prezenta gazdei, in momentul sosirii clientilor ( de exemplu ora de sosire a clientilor, poate fi uneori, dupa miezul noptii). Se poate evita astfel lasarea cheilor sub ghivece,presuri, sau borduri, cum am auzit, ca inca se mai practica, pe la noi prin tara .
Pentru siguranta clientilor si a bunurilor, se recomanda locatii cu acces pe baza de cod, sau cartela.

Sistemul office de control acces, (cu o capacitate de 100 carduri si 100 amprente), se adreseaza firmelor si institutiilor publice, existand posibilitatea, de a se restrictiona accesul personalului pe baza de card, cod, sau amprenta digitala.
Accesarea este usoara, rapida si sigura si pentru membrii familiei, ideala pentru copii, iar adminul poate urmarii, ultimele activitati ale yalei,de exemplu: la ce ora, au sosit copiii de la scoala, sotia de la cumparaturi, sau, cat a intarziat, bona, gradinarul, etc.
Se pot genera, coduri din aplicatie de pe mobil oferita gratuit sau cu parola de admin direct de pe yala, pentru musafiri, pe care la nevoie, poti sa-l trimiti mamei de exemplu, pentru a nu te astepta, in strada, pana ajungi acasa.

Poti uita de grija cheilor, accesul facandu-se cu ajutorul:

 • amprentei digitale (capacitate 100 de amprente);
 • codului de securitate (capacitate 30 +1 admin);
 • cardului ( capacitate 100 de carduri );
 • aplicatie TTlock genereaza codurile de acces pe telefon;
 • 2 cheii mecanice, in caz de necesitate si se recomanda sa leaveti in exteriorul locatiei.

Permite cod ascuns,adica introducerea unui cod de pana la 30 de cifre, in care sa se introduca si codul vostru presetat de 6-12 cifre consecutiv, astfel incat persoanele, aflate de fata, sa nu poata afla sau memora codul adevarat.

Pemite setarea datei, a orei si a intensitatii volumului sonor, dar se poate opta si pentru folosirea modului silentios.

Încuietoarea inteligenta TTlock functioneaza cu 4 baterii alcaline AA, iar cand acestea se descarca, primesti pe telefon avertizare baterii descarcate .

Modalitati de a descuia usa:

Coduri numerice : capacitate de inmagazinare 30 coduri + 1 cod de admin, pentru a deschide usa ecranul se va lumina si va porni, apoi introduceti codul format din 6-12 cifre si apasati tasta #. Cand auziti semnalul sonor, apasati manerul si usa se va descuia.

Amprenta digitala, capacitate 100 amprente : Apropiati degetul de senzorul optic pentru amprenta digitala, apoi puneti degetul pe cititorul de amprenta, cand auziti semnalul sonor, usa se va descuia.

Card capacitate 100 de carduri: Apropiati cardul de cititorul de carduri. Cand auziti semnalul sonor, usa se va descuia.

Aplicatia APP TTlock pentru IOS si Android

Cheie mecanica:(2 chei ) Introduceti cheia in lacasul special aflat sub yala, rotiti cheia in sensul acelor de ceasornic, apoi apasati manerul pentru deschiderea usii.

Incuietoare inteligenta DacEnergy YS158

Accesarea este usoara, rapida si sigura pentru intreaga familie.

Poate fi solutia perfecta pentru cladirile de birouri, pentru persoanele care inchiriaza sau pentru hoteluri.

Modalitati de a descuia usa:

 • cod pin
 • card RFID
 • cheie
 • senzor amprenta PFC
 • aplicatie Bluetooth TTLock

Caracteristici:

 • Material : Aliaj de aluminiu
 • Mod de deblocare: Amprenta digitala / aplicatie / cod / card RFID / cheie
 • Senzor de amprenta: Senzor PFC
 • Aplicatie Bluetooth:TTLock
 • Pretabilitate: Acasa / Apartament / Vila
 • Potrivit pentru usa: Usa din lemn, usa din metal
 • Grosimea usii: 40-120mm
 • Alimentare electrica: 4  baterii AA
 • Incarcare de urgenta: Micro USB

Ultimele articole