Copyright

Toate imaginile si textele prezentate in acest fotoblog apartin autorului Alexandru Farca. Este interzisa reproducerea, modificarea si transformarea acestora in orice mod fara acordul scris al autorului.

Imaginile prezentate pe acest site sunt proprietatea de-marca.ro, fiind aparate de legea pentru protectia drepturilor de autor impreuna cu textele publicate, iar folosirea lor in alt scop decat cel informativ personal, fara obtinerea unui acord in prealabil de la detinatorul de drept, se pedepseste conform legilor in vigoare. Fisierele si obiectele de constructie/programare ale acestui site sunt proprietatea de-marca.r. Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si / sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai sus.

Nu incurajam SPAM-ul, nu furnizam/divulgam adresa dumneavoastra de e-mail unor terti (persoane fizice sau juridice), nu comercializam, nu oferim, nu facem schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site.

Modificarea neautorizata a acestui site web constituie infractiune si se pedepseste conform legislatiei romane in vigoare. Orice litigiu nascut din sau in legatura cu Termenii si Conditiile va fi solutionat pe cale amiabila. In caz de imposibilitatea de a ajunge la un acord, litigiul va fi solutionat de catre instanta judecatoreasca romana competenta.

De-marca.ro poate schimba aceste conditii oricand prin modificarea acestui anunt. Ar trebui sa vizitati aceasta pagina periodic, pentru a revedea aceste conditii. Anumite dispozitii ale acestor conditii ar putea fi anulate de anumite anunturi sau conditii legale localizate pe anumite pagini ale site-ului.

Va mulţumesc!